Tuesday, March 24, 2009

Know your blogger: The Jeff Lee Quiz

How well do you know Jeff Lee?

1) Jeff was born and raised in what city?
a. Minneapolis, MN
b. Duluth, MN
c. St. Cloud, MN
d. Mexico City

2) At one time or another, Jeff has been a member of each of these bands except:
a. The Playbakz
b. Sleeper
c. The Toys (of the hit single A Lover's Concerto fame)
d. Insulated Contrast


3) Jeff has how many children:

a. 2
b. 3
c. 4
d. He doesn't know

4) What type of motorcycle does Jeff ride?
a. Harley-Davidson Sportster Custom 883
b. Polaris Victory Sport Cruiser
c. Yamaha XS1100 Special
d. Vespa LX 150 (pictured at right)

5) Jeff and Charli met:

a. In a smokey nightclub in St. Louis
b. In high school
c. At church
d. They didn't "meet"on their own. Their marriage was pre-arranged by tribal elders.

6) Jeff suffers from all of these afflictions except:
a. Tinnitus
b. Ringworm
c. Sneezing fits of up to 50 sneezes in a row
d. Floaters (both kinds)

7) Which style of underwear does Jeff prefer to wear?
a. Boxers
b. Tighty Whities
c. None
d. Whatever the hell this thing is

8) Jeff likes his coffee:
a. Decaffeinated
b. Black
c. With sweetener and cream
d. On his shirt

9) What weirdo thing about Jeff is not true?
a. He can touch his elbow to his ear
b. His eyeball makes a "clicking" sound when you push on it
c. He chews gum like a major league cow
d. He likes to clip clothes pins to his ears

10) Jeff only likes what kind of socks?
a. Tube socks
b. White Sox
c. Crew socks
d. Motley Crue socks

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

See how well you know Jeff! Either leave your guesses in the comments or highlight the area inside this box to see the answers.

1-b, 2-d, 3-b, 4-c, 5-a, 6-b, 7-b, 8-c, 9-a, 10-c

28 comments:

VE said...

FIRST!

Now...I'll go consider them...

VE said...

1. I never knew anybody actually raised you. That’s a hard magic trick to pull off convincingly… I’ll say Minneapolis.
2. I didn’t see Wham on there so I’ll go with Insulated Contrast…it sounds like the name of a blog…
3. Clearly d is the right choice because know one REALLY knows for sure but I’ll say two.
4. I always you “rode” a motorcycle. I’m going with the Yamaha
5. This was a post awhile back and I’m too lazy to look it up but I’ll say a smokey nightclub.
6. I didn’t see Ringtone on there so I’ll go with Ringworm.
7. It’s just wrong to put that picture on here! Wrong. For that I’m going with Boxers.
8. Hot and black, just like his ex-girlfriends…
9. I believe these are the only four weird things in the universe that aren’t true. Well, ok, I don’t think the elbow one is.
10. Man…I want to say Tube socks. I really do. And then laugh hysterically. But I’ll go with crew socks.

Sornie said...

I'm totally answering D straight down the line. It worked for me in high school, why change a good thing?

Susan said...

What's with #9? Have I missed a ton of posts? Should we have known those?

JD at I Do Things said...

I cheated and looked at the answers, but I WOULD have gotten them all right anyway. Honest.

Jeff said...

ve - Thanks for pointing that out. I changed my verb based on your comment. No self respecting biker "drives"* a motorcycle. What was I thinking? ;-)

sornie - I can only imagine your high school gpa considering you failed my quiz miserably.

susan - Yes, you have missed many cubic tons of posts. But it's good to see you again now. :-)

jd - Congrats on your self-claimed victory! I'm sure you would have gotten them all right too. ;-)

Ed said...

Apparently, I only know half of you.

Elizabeth said...

Dang, I didn't know I was supose to be taking notes! I'll have to go highlight the little box to see the answers!

Mooselet said...

OK,number 7 has put a mental imagine in my head that makes me want to poke my eyeballs out. Not the correct answer bit (well, maybe a bit creeped out), but a sudden flash of you in choice D. Gah!!!

Jeff said...

ed - Yeah but the good half I hope.

elizabeth - Haven't you ever heard the phrase, pay attention... there's gonna be a quiz! Now you know why they say it.

mooselet - Easy now. How come I remember a past post you wrote that featured me in an even more compromising photograph?

Heather said...

Wow I snorted at the "whatever the hell this thing is" choice. Cripes that photo is going to give me nightmares.

Jacki said...

You mean the picture of the guy in the weird Tarzan-thong thingee isn't you?

I cheated and high-lighted the box.

Mom Thumb said...

I guess B,D,B,C,A,B,A,A,A,C, but I'm thinking that's too many A's in a row. I remember most of the posts relating to these, but I must have blocked the one about the underwear. And if it had pictures of guys in whatever that black thing is, I can see why.

April said...

You'll forgive me my short-term memory loss because I have vague recollections of these things, but it's all a haze...

Babs (Beetle) said...

I expect I will be wrong as they are mostly guesses. I should remember the socks one, but I have no idea what any of those socks are. here goes...
1C, 2B, 3B, 4C, 5A, 6B, 7A, 8C, 9A, 10C

Babs (Beetle) said...

I just highlighted, and I didn't do too badly :)

Jeff said...

heather - Nightmares? Are you sure you don't mean dreamy dreams?

jacki - No, I'm not man-scaped that well.

mom thumb - You did really well. I think that is about a "B" on a standard grading scale.

april - No problem. There are no prizes anyway.

babs - Good job! I can't believe everyone doesn't remember what kind of socks I wear. Geez. ;-)

Anonymous said...

I cant believe Rick hasn't done this yet!
1) Duluth (no brainer!)
2)sleeper--great band btw!
3)3-and the first girl in the family since me!
4)Yamaha-bought from Rick, if I remember
5)smokey nightclub--"looking through the haze..."
6)hopefully ringworm!
7)tighty whities before-now??boxers?
8)being the purist you are..black coffee
9)I'd say... you dont chew gum
10)white tube sox from mom--for Christmas!!
yea! Do I win??! sis

Windyridge said...

You look like David Bowie in that first pic

bon bon said...

i was hoping that if you hovered your pointer over the dude in the thong, he'd undress. or be wearing a gorilla costume or something.

it's pretty much a fact that you'd get more traffic if every image on your blog had wacky animated gifs.

Michelle said...

Huh. I didn't do badly, but I have to say that I'm a little disappointed that a good Minnesota boy isn't riding a Polaris.

But I soooo didn't need to know about the underwear. It's almost as bad as if I were to know what kind my FIL wears. Or my mom.

rick said...

When you mentioned chewing gum, right away I thought of Bill. Funny how genetics works.

yellojkt said...

The only answer I know is 5 because it's such a romantic and tender story.

Jeff said...

sis - I thought you knew me better than that, sheesh. You've only been my sister for like... oh I don't know, MY WHOLE LIFE! ;b

windyridge - Actually, I believe Bowie was copying me.

bon bon - I wouldn't know. I don't stay on that picture long enough to hover.

michelle - I would TOTALLY buy a Victory... if I was like a gazillionarie. My Yamaha is a great bike and it didn't cost me a dime.

rick - Yeah, but at least I can keep the food substances inSIDE my mouth. So I've got that going for me.

yellojkt - Yes, I agree. We definitely had a cool "pre-encounter."

Bill said...

You and Rick know I have tough skin, but wait until you are 81 with few teeth and try to eat peanuts.

Junk Drawer Kathy said...

I can't believe I got so few correct. Is there like some kind of refresher Jeff course I need to take? Oh, and um, the eyeball thing? Stop pushing on it. Maybe it makes the noise because you broke your eyeball pushing on it! Geesh.

JD at I Do Things said...

I knew most of these and was too lazy to look for the rest.

I definitely think your next post should discuss wearing "whatever the hell this thing is" along with photographic proof.

Maureen said...

Whoo Hoo! I got 80%! It would have been 70% if not for the recent coffee clutch together... ;)